Něco o majiteli Skrytína který nežije a o součastném majiteli

10.08.2011 21:05

Takže pokud čtete tuto rubriku tak je mi ctí Vám říct něco málo o majiteli Skrytína který již není

 

Člověk který Skrytín nechal postavit je dle informací a důkazů Karl Wolf který bydlel v Ústí nad Labem vedle dnešní SVKUL(Severočeské vědecké knihovny Ústí nad Labem).Skrytín měl prý jako letní sídlo s hospodářstvím kde rekreoval vždy kdy to bylo možné.Skrytín si poté zamiloval natolik že se na něm nechal i pohřbít.Důkazy jsou:Iniciály na vstupních dveřích zámečku,a také dle jeho Ústeckého domu kde po něm prý tehdy zbylo několik psaní o Skrytíně.

 

NĚCO O MAJITELI KTERÝ ŽIJE

Majitel Skrytína je Martin Hausenblas.Má společné s TOP09 a vlastní textilní obchod v Krásném Březně

Něco o firmě Adler-Značkový reklamní textil

 

ADLER Czech, a.s.

výrobce značkového reklamního textilu Adler (TM)

Adler (TM) je obchodní značkou společnosti ADLER Czech, a.s. (dále jen "Adler"). Hlavní sídlo společnosti je v Ústí nad Labem na severu Čech. Nástup společnosti Adler v roce 2000 na český trh byl dobrou zprávou pro reklamní agentury i konečné spotřebitele. Od okamžiku vstupu se stal Adler jedním z nejrychleji se rozvíjejících výrobců a dovozců reklamního textilu v České republice. Přestože zákazníky tvoří reklamní agentury, je pro Adler důležitá i spokojenost konečných spotřebitelů, pro které je produkce určena.

Společnost Adler disponuje moderními skladovacími prostory o velikosti 7 500 m2. Kromě silného skladového zázemí jsou základem podnikání i snaha o nejlepší služby a velmi přísná kontrola kvality zboží. Politikou jakosti našim zákazníkům garantujeme:.

  • spolehlivost
  • flexibilitu
  • kvalitu zboží
  • individuální přístup
  • odpovědnost

www.adler.cz

 

 

https://www.facebook.com/group.php?gid=112814938736871

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode