Sraz na Skrytíně aneb NOVINKY NA KTERÝCH JSME SE DOMLUVILI

23.07.2012 19:54

Když jsme přijížděli na Skrytín první co nás zarazilo byla zavřená závora kterou jen přivřeli ale nezamkli lidé pravděpodobně z posledního domu u závory.Na Skrytíně panovalo ticho a když jsme si vzali černé pytle na odpadky rozhučel se zvuk křovinořezu protože pan majitel zrovna prosekával trávu kolem naší Skrytínské katalpy.

 

 Poté už ale přijeli lidé se stanem pod který je schovalo jídlo které jsme potom navzájem ochutnávali. Zaregistrovali jsme jídla jako:Dort,bramborové placky s masem,koláč a buchtu a mnoho dalších pochoutek. Když jsme zapálili oheň začali se opékat vuřty které dostali ti kteří něco přinesli.Potom jsme zapálili gril a začali grilovat kuřata a maso. Když se potom začali lidé rozcházet začali jsme balit i stan a když jsme sjížděli dolů ze Skrytína bylo skoro půl deváté.

 

Doufáme že ti kteří se minule nezůčastnili zůčastní se příště

Fotky ze srazu jsou na https://zamecek-skrytin.rajce.idnes.cz/Sraz_na_Skrytine_22.7.2012/

NYNÍ NOVINKY KTERÉ SE PLÁNUJÍ NEBO USKUTEČNILY:

1) Umístění kontejneru na dvůr(naproti katalpě).Kontejner bude vyvážen. PROSÍM VŠECHNY ABY JSTE TAM VYHAZOVALI ODPADKY A NÉ JAKO DOSUD VŠUDE KDE SE NASKYTNE :)

2)Právě se domlouvá o zařízení domény pro náš web. Což znamená že do budoucna možná budete moci náš web najít pod heslem www.zamecek-skrytin.cz

3)Stavba pergoly.Kam by jste ji umístili Vy? Anketa na hlavní stránce je Vám k dispozici

4)V blízké budoucnosti stavba dvou vyhlídek.Brzy fotografie z obou plánovaných míst

5)Založení turistických tras pro přitáhnutí lidí aby viděli že se na Skrytíně začíná něco dít.

 

Co se schválilo či zamítlo:

1)Zrušení závory(ZAMÍTNUTO): důvod:Odvážení odpadků na Skrytín a rozkrádání lesů a zbytky domů)

2)Stavba pergoly(SCHVÁLENO):důvod:Zvýšení návštěvnosti zámečku. Prosím vyjádřete se v anketě na hlavní straně

3)Nechání provizorního stolku,ohniště a posezení:(SCHVÁLENO):důvod:Půjde vidět jak dlouho vydrží pergola.Sezení je umístěno zde:https://mapy.cz/#x=14.187460&y=50.694579&z=17&t=r&rp=m&m=9gSnEx1UMr 

4)Založení seznamu zájemců o Skrytín a posílání jim aktuální informace o Skrytíně. Odběr potvrďte na e-mailu zamecek-skrytin@email.cz .Prosím pošlete při potvrzování e-amil,telefon,jméno a příjmení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/group.php?gid=112814938736871

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode